Meadow heeft de felbegeerde nieuwe locatie gevonden. Het muziekfestival wordt op 14, 15 en 16 juni gehouden aan de Hapsedijk 22 in Rijkevoort. De organisatie, die tot nu toe drie uiterst succesvolle edities kende, hoopt en verwacht dat de gemeente Boxmeer bovendien akkoord gaat met het waarborgen van de locatie voor meerdere jaren.

Rijkevoort – Met zo’n drie voetbalvelden is het terrein qua grootte vergelijkbaar met de locatie aan de St. Anthonisweg (Rijkevoort, De Walsert) waar de eerste twee edities werden gehouden. Daar gaf de gemeente Sint Anthonis vorig jaar geen toestemming meer voor en Meadow zou moeten uitwijken naar Stevensbeek. Het festival heeft zijn roots echter in Rijkevoort en wil om organisatorische redenen ook het liefst dáár blijven. Voetbalvereniging Toxandria stelde eenmalig Sportpark Kampzicht beschikbaar. Het publiek beloonde de zet met een stijf uitverkochte editie. Die prestatie hopen Arno Dekkers en Johan Swinkels, woordvoerders namens Meadow, dit jaar opnieuw te realiseren. Er is blijdschap om het nieuwe terrein. “De gemeente ziet in dat Meadow niet in een ‘standaardprocedure’ te realiseren is. Dit zorgt voor een prettige samenwerking waarin bereidheid tot meedenken ‘key-factor’ is. Dat heeft niet in de laatste plaats te maken met het feit dat wij vorig jaar hebben kunnen laten zien een professionele aanpak te hanteren”, aldus Arno Dekkers.

Ook dit jaar biedt het festival een uniek aanbod voor achtereenvolgens 16+, 18+ en een breed publiek. Eerst twee avonden Top 40, house, dance en freestyle. Op zondagmiddag is het festival er voor ‘family, friends & kids’ met gratis entree. Meadow is elk jaar weer anders. De organisatie bedenkt het concept en ontwerpt en bouwt het indrukwekkende podium en terreindecoratie geheel zelf. Dit jaar is het thema ‘Factory of Fun’. De volledige line-up is inmiddels bekend. Bekende namen tijdens de eerste twee dagen zijn: Johnny 500, Puinhoop Kollektiv presents ‘The Final Weekend Tour’ en Billy The Kit. De gratis toegankelijke Meadow-zondag bleek in 2017 geweldige toevoeging aan het evenement.

Op zondag 16 juni komt onder meer Rewind Soundsystem naar Rijkevoort. Deze dj-act spoelt terug naar de hitjes van toen en gaat ‘fast forward’ naar de hits van nu. Elk nummer zal herinneringen oproepen. Early Birds en partybus Voor hen die er vroeg bij willen zijn, start 3 april de early bird-kaartverkoop. Een kaartje voor vrijdag 14 juni (16+) kost € 8,50. Op zaterdag 15 juni (18+) € 17,50. En op zondag 16 juni is de entree dus gratis en is het festival voor alle leeftijden open. Je kunt ook dit jaar je fiets laten staan en al feestend naar Meadow komen met een van de partybussen. Een retourtje kost € 6,50. Opstapplaatsen: Beugen, Boxmeer, Langenboom, Mill, Oeffelt, Oploo, Overloon, Sint Anthonis, Vierlingsbeek en Wanroij. Aanmelden kan via de ticketshop: www.meadow-events.nl. Andere opstapplaats? Neem dan contact op via: info@meadow-events.nl

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *